Kvalitet

Odense Klatrehal

Odense Klatrehal er kvalitet til alle.

Alle tager vi bogstaveligt, Se her

Kvalitets ruter til alle

Der er en verden til forskel på de typisk alt for svære eller alt for lette klatrevægge man finder på en legeplads eller tivoli klatring og ruter sat af erfarne rutesættere..

En klatrerute kan sættes så den udfordrer enten Balance, behændighed, kreativitet, analyse, samarbejde, teknik, kræfter, vedholdenhed. Eller lidt af det hele.

Til begyndere eller mere øvede.

Hvis ellers rutesætteren har evner og erfaring for det.

I Odense Klatrehal er der i mere end tyve år jævnligt skiftet 25 højvægs baner med hver 15 til 30 ruter.

Testet og kommenteret af alt lige fra handicappede, over horder af skoleelever til den Nordiske klatreelite. Det giver mere erfaring i at sætte og vælge ruter end de fleste har.

Vi tager dine evner seriøst.

Se her:

Kvalitets instruktion

Alle instruktører har selv klatret regelmæssigt mange år (nogle i mere end 30 år) alle skole og  Event instruktører er meget erfarne klubinstruktørerog trænere. Al undervisning går efter succes for den enkelte.

Vi tror på at succes betyder der skal kæmpes og vejledes til grænsen.  Vi ved at et afslappet forhold til naturlige højde instinkter skal bearbejdes med positive erfaringer og åbne øjne.

Se her hvordan det starter.

Se her hvordan det ser ud senere.

Højde

Klatring er at tilpasse sig alsidige udfordringer. For begyndere hellere i flow end efter 20 forsøg. I praksis kræver det tryg rebklatring og varighed (højde). I Odense Klatrehal er der 15 meter til loftet.

Odense Klatrehal er for voksne

Sikrings arbejdet i Odense Klatrehal  kræver modenhed/ voksne. Børn er velkomne, hvis de er så heldige at der er nogle voksne der vil passe på dem.

Se her

Råt og godt

Odense klatrehal bruger pengene på klatring, Gulvtæpper, loft, sofaer opvarmning og lignende er som det er. Råt. Væggene er dekoreret med masser af sko gummi. Møjsommeligt sat spor for spor.

Men sikkerhed og klatrekvalitet bliver der ikke gået på kompromis med.

Se her

 Contact Details

Odense Klatrehal

Roersvej 33Q

5000 Odense C


E-mail: post@odenseklatrehal.dk