Events

Odense Klatrehal

Klatre event og ene timerSkoler og institutioner er stadig velkomne.

Private der ønsker et introtilbud i Odense Klatreklub er stadig velkomne.

Men i øjeblikket kan vi desværre ikke tilbyde private events i Odense Klatrehal.

Vi er snart klar igen, derfor har vi beholdt følgende beskrivelse:


I Odense klatrehal har vi haft langt over 100 000 nybegyndere oppe at klatre! Det har givet os stor erfaring i at tilpasse aktiviteterne til forskellige målgrupper.  Vi tilbyder fortrinvis en engangsoplevelse, hvor deltagerne prøver det hele med det samme.   Vores målsætning er at give både den enkelte deltager og gruppen som helhed, en stærk kvalitetsoplevelse på mange områder. Spænding/ tillid/ ansvar, bevægelser, rebhåndværk og udfordring er hver for sig stærke ingredienser, i Odense klatrehal får i en cocktail med det hele.


FORLYSTELSE

Overskriften er forlystelse, alt skal være sjovt og tilpas udfordrerne. Vi ønsker at skabe en forlystelse, der ligger mange niveauer over det rene tidsfordriv (vi har intet imod tidsfordriv). Vi mener at ansvar og tillid er en stærk positiv ingrediens i vores "forlystelsescocktail" og søger at fremme en atmosfære af hjælpsomhed og glæde over både egne og andres oplevelser. Vi nedtoner konsekvent konkurrencemomenter, og sætter held, tilfældighed og positiv opmærksomhed i centrum, således at alle tør prøve at "vinde".Umiddelbart kan det lyde som et sats at bruge firmaets eller familiens længe ventede rystesammendag  på noget så utraditionelt som klatring. Hvad hvis halvdelen ryster fra?


Faktisk har vi den regel at : Dem der ikke vil -ikke må! og ikke må lokkes!


For vi ved at når først man får set sikkerheden an i praksis, er mange klar til et hæng i lav højde. Det smitter og derfra går det stærkt.

Vores svar er: Hvad hvis alle vil?


Sanvær på højeste fællesnævner.


Se tid til tryghed


Tilbud

Fredag aften, lørdag formiddag, samt hele juli måned.

2 timer rebklatring. Sikkerheds instruktion, herefter rebklatring. Pris kr. 2200,- for op til i alt 20 personer


Ene time for to personer eller kun for en. pris  kr. 1000,-Bestilling på post@odenseklatrehal.dk

 Contact Details

Odense Klatrehal

Roersvej 33Q

5000 Odense C


E-mail: post@odenseklatrehal.dk